søndag den 31. august 2008

Ord under himlen

Var til Ord under himlen igår. Total fed oplevelse. Vejret var godt og en god bekendt var sat stævne til at nyde vejret og så få et godt ord med på vejen. Konceptet var af gode grunde ukendt andet end at nogen ville stå og læse et eller andet op et eller andet sted i Kongens Have.

Vi kunne dog hurtig se at forfattere åbenbart ikke er blege for at møde op og læse egne værker højt. Og de fleste er ret genkendelige - sort var en foretrukken farve! Det er første gang arrangementet afholdes - og jeg kan varmt anbefale alle at deltage næste år. Vi slentrede rundt og hørte uddrag, digte, små noveller ved forskellige forfattere og fandt nogle der allerede er lagt under favoritterne. Der var eventyret om Preben der søgte efter sin selvtillid (vanvittig morsomt) og der var historien om Vagn der hader fluer mest af alt (Louise Juhl Dalsgaard).

Vi søgte på et tidspunkt tilbage til vores absolutte favorit Lasse Nyholm Jensen og hang ud der og hørte flere af hans værker ... Har I nogen sinde chancen for at høre ham læse op, så grib den.

Ingen kommentarer: